Winkel Almere grote maten herenkleding

Grote maten herenwinkel Almere

Biggymans Kleding

Europalaan 935

1363BM Almere-poort

Tel: 036 - 8410310 of 06 - 24828515

 

Openingstijden
Maandag:                                                       Gesloten (tenzij op afspraak).
Dinsdag tot en met zaterdag:                    Open van 10.00 tot 17.00 uur.
Elke LAATSTE zondag van de maand:     Open van 10.00 tot 16.00 uur.
Overige zondagen:                                      Gesloten (tenzij op afspraak).

 

Wilt u in de avond uren langs komen, maak dan een prive afspraak hiervoor. U kunt dit telefonisch doen op nummer 0624828515

 

 

 

 Zie hoe onze klanten ons waarderen als grote maten herenwinkel, bekijk hieronder het filmpje.

 

Gastvrijheid en service

In de winkel van Biggymans Kleding staan wij graag voor u klaar om te helpen bij het vinden van de juiste herenkleding. Wij willen dat u zich bij ons op uw gemak voelt en ontvangen u gastvrij met een kopje koffie of thee of een glas gekoeld water. Daarnaast beschikken wij over extra ruime paskamers, een aangename temperatuur in de winkel. Ook kunt u even rustig zitten bij onze louche hoekje. Voor de winkel is gratis parkeergelegenheid. U kunt bij ons betalen op de volgende manieren: contant, met pinpas of creditcard.

 

Klantenpas winkel Biggymans Kleding

Klanten die in het bezit zijn van onze klantenpas ontvangen altijd 10% korting op de nieuwe collectie ( dus niet op afgeprijsde artikelen en basis artikelen ) Wilt u ook een klantenpas voor onze winkel vraag hier dan naar in onze winkel. Tevens houden wij ook speciale acties voor onze vaste klanten met een klantenpas, houd u hiervoor onze nieuwsbrief, facebook, twitter en website in de gaten !

 

Privé-afspraak

Wij bieden de unieke mogelijkheid een privé-afspraak buiten de reguliere openingstijden om te maken. De winkel is dan geheel tot uw beschikking. Dit kan op een zondag, maandag of in de avonduren. Indien u dit wenst, kunt u contact met ons opnemen en hiervoor een afspraak maken.

 

Herenkleding op maat, bedrijfskleding en bedrukken van kleding

Bij Biggymans Kleding vindt u een groot assortiment aan grote maten herenkleding, van maat 2XL tot 14XL. Wij verkopen sportieve, modieuze en klassieke kleding.

Naast ons ruime assortiment herenkleding, kunt u bij ons tevens terecht voor bedrijfskleding in grote maten, voor het laten bedrukken van uw kleding  of voor speciaal op maat gemaakte kleding.

Van diverse leveranciers hebben wij een never-out-of-stock-collectie waaruit u diverse kledingstukken kunt bestellen.

 

Pakken/Kostuums

Bent u op zoek naar een pak of kostuum, dan zult u zeker slagen bij Biggymans Kleding. Wij verkopen op maat gemaakte pakken, kostuums, pantalons, blazers en trouwpakken. Een compleet pak koopt u al vanaf € 380,-.

Wij hebben diverse demo-modellen en stalen in onze winkel, dus kom gerust langs als u een maatpak zoekt. Wij helpen u graag bij het aanmeten van een passend kostuum of pak. Maatpakken kunnen alleen in de winkel worden gekocht.  De pakken worden gemaakt door het Duitse familiebedrijf Klotz, dat al vanaf 1949 kwalitatief hoogstaande pakken en kostuums maakt.

 

Let op

  • Het assortiment van de webshop kan verschillen van de kledingartikelen in de winkel. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan van tevoren contact met ons op te nemen om na te gaan of een specifiek artikel in onze winkel aanwezig is.
  • Met de originele aankoopbon kunt u kleding ruilen of retourneren. Bij retourneren in de winkel, ontvangt u GEEN geld terug. Voor afgeprijsde kledingartikelen kunnen wij geen geld teruggeven, maar ontvangt u een waardebon ter waarde van het aankoopbedrag.
  • Op zondag kan er geen gebruik gemaakt  worden van de klantenpas of actiebonnen, tenzij dit  vermeld staat bij een actie !

BIGGYMANSKLEDING DE GROTE MATEN HERENWINKEL VAN DE BENELUX

Winkel Almere grote maten herenkleding
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »